Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket!

Hej.

Jeg er en dreng og jeg skriver herind fordi jeg er forelsket.

Jeg har i den senere perioder, 3 måneder,

synes en som gik i klassen under mig var ret sød.

Jeg forsøgte at komme lidt nærmere med lidt humor,

og det lod til at hjælpe lidt.

Vi har skrevet en hel del i denne uge,

og føler snart tiden er inde til at spørge om vi skal være kærester.

Jeg har inviteret hende med ud og cykle en lille tur i den næste fremtid

og tænker derfor jeg vil give en gave og bagefter spørge.

Problemet er bare at jeg ikke ved hvordan jeg skal spørge hende,

og hvad jeg kan give hende i gave, når det samtidigt skal være billigt.

Please hjælp mig

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 14 år
Det lyder rigtig dejligt at du har fundet en pige du godt kan lide.
For kort at svare på dit spørgsmål, så synes de fleste mennesker at blomster eller noget slik er en helt fantastisk gave.
Man kan købe blomster som roser, ret billigt i fx Rema.
I forhold til at spørge hende, synes jeg bare at du skal vores direkte.
Du kan fortælle hende at hun betyder meget for dig, give hende nogle komplimenter og bare sig det som det kommer naturligt.
Det her er mit forslag, jeg håber det kan bruges.
Held og Lykke med det

  • Anonym, Pige, 15 år

Heldige pige!!! Fuck hvor er det sødt omg anyways nu til sagen du kan jo altid prøve med den klassiske “hey jeg syntes virkelig at det har været fedt at skrive og chille med dig og tja jeg har vel egentligt tænkt på om du måske ville være kærester…” jeg sværger det ville fandme gi’ hende gele ben og blomster virker altid men de er sku blevet lidt dyre så måske rittersport eller sådan noget hvis hun er til chokolade (lav et “background-check” for at være sikker) og jeg kan nu altså sige helt klart at hun er fandme en heldig tøs og hvis det værst mulige sker altså at du få et nej og at hun puller en johanne fra Terkel i knibe (google det hvis du ikke ved hvem jeg taler om) så misser hun sku en god mulighed og jeg er sikker på at der nok skal komme en anden det ville falde pladask for dig held og lykke du!

  • Anonym, Pige, 14 år

I kort: når i skal sige farvel kan du prøve at kramme hende i noget tid og stille spørge om du må kysse hende (du skal altid spørge hvis i ikke er kærester, og selvfølgelig hvis du er klar) ellers til cykel turen kan du kigge hende en gave som blomster, chokolade, en bamse eller bedre noget hjemmelavet. Det kan give hende et hint. På cykel turen kan du også spørge hende hvis hun har en kæreste eller vil have en og så efter skifte emnet så det ikke bliver for akavet. Prøv at hint det til hende langsomt hvis du er for genert til at spørge. Hvis du vil spørger kan du sige “jeg syntes ærligt du er virkelig pæn og sød, så tænkte om du gerne ville være kærester? Vil gerne kende dig bedre. Og igen du er bare virkelig sød” eller noget i den stil

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat