Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mærkeligt

Hej.

Det er fordi jeg kan lide denne her pige

som jeg går til sport med

man fandt ud af for nyligt at hun er 13 (er selv 17)

trode hun var 15 år.

Er detaltfor mærkeligt.

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Man kan jo ikke styre hvem man kan lide så nej det er ikke mærkeligt 🫶🏻 Du kan jo sagtens være sød mod hende og venner med hende men hvis det var mig ville jeg nok vente lidt med at gå videre med kærligheden🫶🏻

  • Tøsen, Pige, 13 år

Tror selv jeg kan lide ham her som er 18 og jeg bliver snart 15. Fortsæt venskabet, men vent med andet, for når du bliver 18 og hun selv er under 15 bliver det ulovligt og alt muligt. Men det er bestemt ikke mærkeligt

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke spor mærkeligt. Mange piger er tidligt meget udviklet og virker ældre. Snak med hende og se om det er gensidigt. Så kan i sagtens være kærester, i må dog først være seksuelt sammen når hun bliver 15.

  • Petra, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat