Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit problem.

Mit problem er at min mor og far skændes heletiden

og jeg kan hvad skændes om også bliver ked af det😢

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej mus💗 Det kan være virkelig svært at høre på ens forældre skændes. du skal vide at du ikke er den eneste. Jeg syntes at når det sker at du kan sætte musik på eller se noget youtube/film for at distrahere dig fra det. eller måske skrive til en af dine venner. håber mit svar kan hjælpe💗

  • N, 14 år

det helt normalt at voksne skændes, ligesom børn nogle gange. bare tag det roligt, det går over hurtigt tro mig jeg har prøvet det samme, det ligesom hvis du skændes med nogle af dine venner, i bliver hurtigt gode venner igen, samme med voksne.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Jeg er enig med de andre svar. For det meste går skænderier over.

Men hvis dine forældre skændes ofte og eller skændes voldsomt meget skla du fortælle dem at det gør dig utryg. Måske ved dine forældre ikke engang at det er et problem.

Forældre skal kunne enes eller i det mindste “agree to disagree”. De har et ansvar for at tage sig af deres barn og hvis du bliver trist når de skændes skal de gøre noget ved det.

Forældre sætter pris på når deres børn er ærlige så sig det til dem. De kan snakke sammen om det eller måske gå til parterapi hvor de kan få hjælp til at enes.

Man skal altid kunne snakke med sine forældre så gør det <33

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat