Brev

Vild med søsters veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne mødes med pigen du er vild med og din stedsøster, og så kunne i forsigtigt prøve at forklare jeres situation til hende

  • Mig der hjælper dig, Pige, 12 år

Jeg ville ikke have noget problem med at min bror blev kærester med min veninde. Men jeg ville have et problem med hvis han gik og holdte det skjult for mig. Så synes bare du skal sige det som det er. Og mon ikke hun er glad på dine vegne og som du skriver elsker I hinanden og hun vil dig kun det bedste 🥰

  • Mille, Pige, 14 år

jeg forstå godt det kan virke svært, men jeg tænker at du lige meget hvad skal fortælle din søster det. men du skal måske lige tænke over om hende din søsters veinde er så vigtig, fordi nu er jeg bare ærlig, men man kan ikke afvise at det måske kan gå ud over dit og din søsters dejlige venskab! så måske kan du lige tænke over om det er det være. men højst sandsynligt bliver din søster nok lidt sur, men det kan også være at når din søster tænker over det at hun syntes det er ok at i bliver kærester!
håber det kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat