Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil helst være hos mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mine forældre er også skilt
siden jeg var 3 år
men kan godt forstå dig
Mit råd er bare hvis du kan snakke med nogle om det fx. din mor eller din lærer eller nogen som du bare stoler på

  • håber det går godt, Pige, 13 år

hej..
Mine forældre har været skilt siden jeg var 6 år og er 16 nu. Men ka godt forstå dig med det er lidt federe og være sammen med sin mor i din alder fordi hun har oplevet det samme som du kommer til og opleve fx (første menstruation, første gang) og det vil altid være lettere og snakke med sin mor om tingene. Men prøv og snak med din mor om det først og så snak med din far om det bagefter.
Fordi lige meget hvad ska dine forældre støtte dig op i dit valg nu hvor du er 12 år og faktisk ka være med til og bestemme der hvor du vil bo. Du ka os vælge at snakke med dem begge to sammen og tro mig du vil ik såre nogen fordi lige meget hvad vil dine forældre altid elske dig:)

  • :), Pige, 16 år

Hej søde du.
Jeg har ikke selv forældre der er skilt men så har jeg så meget andet. Lad os få snakket om problemet. Jeg kan rigtig godt forstå det er svært det du står i. Det er måske lidt svært og du føler måske du skal vælge en forældre frem for en anden ? Du er bange for din far bliver ked af det eller sur? Eller måske er han bare glad for dine vegne , hvis du også er glad? Du skriver de har været skilt i lang tid…. Selvom du skriver det ikke er problemet kan jeg forstille mig at det er svært. Du vil gerne bo mere hos mor. Det kan jeg faktisk gost følge dig i. Det er på nogle punkter anderledes end at jo hos ens far vil jeg Tro. På den måde sagt at…. Du måske bor i hos med en som du måske har svære ved at skulle med eller ja hvis du forstår mig og jeg forstår dig så ønsker du at bo mere hos mor. Du vil gerne bo hos mor fordi at det kunne være rart at bo hos en der har været i det samme. Det forstår jeg rigtigt godt. Måske er det nemmere at få støtte og snakke med en der har været igennem puberteten selv. Menstruation osv osv! Jeg synes du skal snakke med mor om dit ønske og at du er bange for at gøre din far ked af det. Kunne du det? Det kunne i hvert fald være sejt ! Og jeg synes allerede du er så sej at skrive herind. Du kunne også snakke med en veninde ellere en lærer. Ellers så skriv da herind til chatten eller sms 116111 tror det er nummeret. Ja det er det vist! Ellers så ring …. Det er super søde at skrive og tale med. Man jeg samtale svære lidt nervøs eller spændt på hvem man nu kommer til at tale med og hvordan man lige skal få det fortalt men det hjælper de med og de er altså søde! Rigtig søde! Måske sæt dig ned og læs det her jeg skriver nu og så tænkt over det,
Heller Lykke og jeg ønsker dig alt det bedste.
Fra mig <3

  • Pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat