Brev

Vil gerne flytte

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12!
Jeg kender dit problem alt for godt! Da jeg var yngre var jeg også mega pinligt berørt over vores lille, grimme og grimt indrettede hus. Jeg begyndte at lave en masse arbejde i huset og foreslog heletiden mine forældre en masse ideer, som vi kunne gøre sammen i huset, for at få det til at se pænere ud.
Men efter jeg flyttede hjemmefra, gik det virkelig op for mig, at mine forældre havde gjort det bedste de kunne, med den smule penge de havde mellem hænderne.
Jeg var også meget misundelig på mine veninder, som havde de flotteste huse. Men jeg inviterede dem stadig hjem til mig, da det ikke burde være noget at skamme sig over. 🙂
Mvh!

  • Nico, Pige, 19 år

Tak for hjælpen ❤️❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej, jeg er flyttet for nylig til et større og bedre hus. På trods af alle forbedringerne savner jeg mit gamle hus, fordi jeg er vokset op der. Du lægger måske ikke mærke til det, men jeg er sikker på du også er knyttet til dit hus.
Desuden synes jeg du skal tale med dine forældre om hvordan du har det. Så kan det være, de kan hjælpe med at indrette huset.
I genbrugsbutikker kan man finde mange ting der er meget billigere end normalt.
Håber mit svar kunne hjælpe:)

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat