Brev

VEGETAR

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år

DU har valgt at du gerne vil være vegetar, så er det også ensbetydende med at det er dig valg. Hverken din far, mor, veninde eller hvem det nu er skal bestemme hvilken slags mad du skal indtage. Det er op til dig om du vil prøve at leve som en vegetar er, så du skal bare være lidt ligeglad med hvad andre tænker.
– Det er din holdning der tæller, ikke andres.

Mvh
Anonym dreng 15 år

  • Anonym dreng 15 år, Dreng, 15 år

Prøv at snakke med din far om det. Men hvis han siger imod så må du prøve at spise så lidt kød som muligt

  • Cv99, Dreng, 12 år

hej
jeg er selv vegetar og synes det var rigtig svært i starten.
Det er rigtig mange mennesker der ikke forstår, hvorfor man tager sådanne en beslutning. Du bliver nødt til at snakke med din far og fortælle ham at det en din beslutning og ikke hans. Du må gøre det meget klart hvorfor at du har valgt denne livsstil. Jeg gjorde det f.eks. fordi jeg følte at det kunne være en måde, at jeg personligt kunne hjælpe miljøet. Du bliver nødt til at fortælle ham hvorfor du gør det. Også selv om det bare er en prøve periode. Men du skal vide at det ikke er nemt, at være vegetar! Men synes det er så sejt, at du tør kaste dig ud i det. Og i det mindste gør et forsøg. RESPEKT!<3

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat