Brev

Utilpas i familie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv og snakke med dem honey, de skal jo nok være søde anyways

  • alberte, Pige, 12 år

Hej. Jeg kender det godt. Jeg kan fx. ikke særlig godt lide min farmor, og her i weekenden skulle jeg i den gamle by med hende, og jeg følte mig utilpas og at jeg ikke kunne være mig selv. Og det er mega svært fordi at det er ens familie, og man bliver jo lidt nød til at være sammen med sin familie fordi at det er ens familie. Så jeg vil bare sig at du ikke er alene(:

  • V, Pige, 13 år

Forstår dig godt. Jeg havde det også for noget tid siden som dig fordi jeg følte kun jeg var mig selv overfor min mor, far og en af mine fætre. Som jeg er meget tæt med. Men prøv måske bare at snak med dem om det. Det gjorde jeg og de vidste slet ikke hvordan jeg havde det.

Håber jeg hjalp dig 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat