Brev

Utilpas i familie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv og snakke med dem honey, de skal jo nok være søde anyways

  • alberte, Pige, 12 år

Hej. Jeg kender det godt. Jeg kan fx. ikke særlig godt lide min farmor, og her i weekenden skulle jeg i den gamle by med hende, og jeg følte mig utilpas og at jeg ikke kunne være mig selv. Og det er mega svært fordi at det er ens familie, og man bliver jo lidt nød til at være sammen med sin familie fordi at det er ens familie. Så jeg vil bare sig at du ikke er alene(:

  • V, Pige, 13 år

Forstår dig godt. Jeg havde det også for noget tid siden som dig fordi jeg følte kun jeg var mig selv overfor min mor, far og en af mine fætre. Som jeg er meget tæt med. Men prøv måske bare at snak med dem om det. Det gjorde jeg og de vidste slet ikke hvordan jeg havde det.

Håber jeg hjalp dig 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat