Brev

Usikkerhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey det er okay jeg tror de forstår det tager jo tid at finde ud af hvad man vil måske kan du sælge tingene eller gemme dem?

  • ovd, Dreng, 14 år

Hejj
Jeg forstår godt at det kan være virkelig hårdt men det er vigtig at du ikke starter til noget som du på forhånd ikke bryder dig om💚 jeg tror det eneste at gøre i situationen er at sige det direkte. Jeg kan sagtens forstille mig at det er meget svære en gjordt men hvis du ikke vil skal det jo siges og så er det måske bedst bare at få det sagt. Du kan også foreslå måske at sælge fodboldtingene brugt eller give det væk til genbrugsbutikker ellers sådan noget
Håber det hjalp og håber du får det løst🤍

  • S💗💗, Pige, 12 år

Kære pige på 13
Jeg synes bare du skal sige det, også kan de jo altid sælge det igen, hvis det ikke er brugt, der er sikkert mange der ude som gerne vil havde det, personligt vil jeg gerne havde dem!😂😂
Men det hele skal nok gå fint::)

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat