Brev

Under corona

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har prøvet at snakke med min far. min far og mig fik en mad dag sammen. Tak for dit råd det hjalp

  • Pige der skrev brevet, Pige, 11 år

hej jeg står selv i samme situation du kunne prøve at snakke med din (din ven mor eller dine nærmeste) og prøv at finde et stille tidspunkt hvor du kan snakke med dem.

  • KH Julia, Pige, 12 år

Hej pige på 11 år, jeg har det lidt på samme måde men det har ændret sig. Min far og hans kæreste er i to forskellige årtier, men alligevel elsker hinanden og det kan man ikke ændre på. Men man kan gøre det bedre, da jeg havde det samme problem sagde jeg det til min far og det hjælp faktisk i dag har jeg det godt med deres forhold. Så bare sig det til ham lige ud

  • pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat