Brev

Umoden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Aldrig sammenlign dig med dine søskende det kan trække dig ned i et mørkt hul som det kan være svært at komme op af uden hjælp, du skal også huske dig selv på at dårlige oplevelser ikke gavner altid der er nogen der bliver stærkere men der er også nogen der knækkes Og ikke finder selvtilliden igen hvis du gerne vil opleve nogen ting så drop skærmene og kom ud og leve livet hver sammen med venner og familie tag på ferie spring i faldskærm bunjijump gør hvad der gør dig glad og lad være med at gå og tænk over at der er mere i livet gør noget for det mens du kan
Håber jeg kunne hjælpe
Hilsen F.H

  • F.H, Pige, 12 år

Alle arbejder jo i hvert sit tempo, så bare fordi du ikke har prøvet særligt meget, betyder det ikke så meget. Mine søskende har også prøvet lidt ag hvert, men de siger også at alt ikke er lige godt.

Husk på at du er kun 16, du har overhovedet ikke travlt med alt det der.

Hilsen en dreng på 16.

  • Dreng, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat