Brev

Uddannelse og forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙂

Rigtig sejt, at du skriver herind!💞

Forstår godt dine tanker, din mor er slet ikke fair over for dig. Hvis du kan, så snak med din far 🙂 og ellers så hiv fat i hende, og siger at nu skal hun altså tie stille og lytte til dig, og så siger du bare ALT! Er hun stadig sur, vil det være en god ide at tage kontakt til nogle af dine nærmeste, ven, familie eller andet. Måske du skulle prøve og snakke med din søster, hun vil nok godt kunne forstå dig💞 du skal gøre, hvad du har lyst til! Og det må du ALDRIG tvivle På! Glem alt hvad din mor siger om det, hvis hun ikke kan acceptere sin egen datters interesser, så er det hendes problem!

Håber det hjalp dig – held og lykke!😁

Kh Q

  • Q, Pige, 14 år

Hej Q!

Tusind tak for din besked! Jeg prøvede at snakke med min far, som du skrev, og han kunne egentlig godt forstå mig. Så han har talt med min mor, og har nu fået hende til at acceptere min beslutning. Desuden har hun faktisk sagt til mig, at hun er stolt over at jeg er så vedholdende. 🤘🏻Det er bare gået godt herfra, så jeg takker utrolig mange gange for dit råd! ❤️
Med venlig hilsen pigen på 14 som skrev indlægget. 🤘🏻

  • Metalhovedet! 🤘🏻, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat