Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tør ikke springe ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du må bare sige det de skal støtte dig for du er god nok lige meget om du er bi eller lesbisk jeg er selv bi og hvis du ville springe ud for din familie så synes jeg bare du skal gøre det for lige meget hvad er du sej for du tør at stå frem du er virkelig sej synes bare du skal følge de hjerte din familie skal resepktere det og det skal dine venner også eller er de ikke rigtige venner

  • Anonym, Pige, 14 år

for tre år siden da du havde en kæreste der var pige tror jeg nok ikke at dine forældre tog det lige så alvorligt. hvis du er femten nu og det er tre år siden har du jo været tolv år og da ved man nok ikke helt selv hvad man vil og hvem man er så jeg tror at dine forældre nok ikke tog stilling til det på det tidspunkt. nu da du er femten kan de nok bedre forstå dig og se at du faktisk mener det. det virker måske også som om din far godt havde regnet det ud på den måde han gik på efter at du havde vist ham den video. jeg tror at du skal tage en ordentlig snak med dem nu da du nu er helt sikker. de vil nok bedre kunne forstå dig når nu du er blevet femten.

  • Anonym, 14 år

Jeg kender det selv, da jeg heller ikke er sprunget ud endnu, men det du kan gøre, er at skrive alt det, du vil have, at de skal vide, og så kan du måske, overnatte hos en ven/veninde imens, så de har noget tid til at processere, hvad der foregår.

  • Hellwolves, Non-binary, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat