Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.

 

Håber i kan hjælpe mig.
Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting

 

men hvordan for jeg det beder når jeg ik tør sige det til nogen og eller hvordan for jeg det sagt for føler ik de lytter?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det/har det på samme måde som dig. Ved selvfølgelig ikke hvilke problemer du går rundt med, men havde selv problemer med angst og andre personelige problemer. Jeg turde slet ikke at at snakke med nogen om det, og specielt ikke mine forældre. Jeg havde ikke lyst til at tage i skole, og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det som hjalp mig videre var at skrive med en rådgiver i chatten herinde på hjemmesiden. Det hjalp mig videre, og til sidst fik jeg talt med mine forlældre og fik hjælp. Det var virkelig en lettelse, og har det bedre nu. Hvis du ikke føler du kan snakke med nogle fra din familie vil jeg helt sikkert anbefale at du, som sagt, skriver til en rådgiver inde i chatten (tror jeg det hedder). De vil nok kunne hjælpe dig mere med det

  • Hjælperen, 14 år

Prøv bare at glemme de andre og være dig selv eller skriv med BørneTelefonen det hjælper ved det

  • Am123, 12 år

Hej med dig
Det er meget pudsigt – jeg er også 14 år og har det svært med nogle ting i øjeblikket. Jeg vil meget gerne have det bedre, men jeg vil ikke gøre min familie bekymret, og jeg synes, det er svært at tale med folk om. Jeg fik dog overvundet mig selv og talt med en af mine venner om det. Han syntes, at hvis jeg ikke havde lyst til at snakke med mine forældre som det første, kunne jeg tale med min lærer. Det gjorde jeg så, og han var meget forstående. Han gav mig nogle råd til, hvordan jeg kunne tale med mine forældre om det. Jeg har det meget bedre nu, og jeg føler mig klar til at tale med mine forældre om det. Jeg synes, at du skal prøve at overvinde dig selv og snakke med en tæt om det.

xx

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat