Brev

TAGER MIN TELEFON

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå at du synes det er træls men jeg tror de tar din telefon fordi at det kan være svært at sove hvis man har set skærm inden man skal sove… de gør det kun for dit ejet bedste, og min mor kigger også på mine beskeder og hvis dine forældre gør det er det fordi de er dine forældre, deres job er at passe på dig de tjeker nok dine beskeder nogen gange. men fordi at de skal sikre sig at du ikke skriver med en 88 årig mand som truer dig med alt mugligt… o.v.s. kh en pige

  • stella, Pige, 15 år

Jeg kan saktens forstå at det er træls at de tager din telefon men det er også viktigt at få sovet og 22:30 er ikke for tideligt “min mening “ jeg kan dog godt forstå at du er bage for at de læser dine beskeder man så skulle du måske prøve at snakke med dem om det

  • Frida, Pige, 14 år

Hejsa mussen
Kan godt forstå at du synes at det er skide træls.
Hvis du nu ikke vil have at de læser dine beskeder og det. Så afinstaller snap inden du går i seng.
Ellers så snak med dem om det
Håber at jeg kunne hjælpe
-mussen

  • Mussen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat