Brev

Syg lillebror

Hej
Min lillebror er syg han har autisme det fylder en del hjemme hos mig så min mor og far glemmer mig føler jeg,

jeg er selv tit ked af det og sidder og græder på mit værelse over det og mange andre ting

men mine forældre ved det ik

Hvad skal jeg gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hejsa, har også en lille bror med autisme, så kan godt forstå hvordan du har det.
dine forældre elsker dig lige så højt, som de elsker din bror.
snak med nogen om det. du skal nemlig ikke gå alene og ikke føle dig elsket nok.
snak med dine forældre om det først. fortæl dem hvad du føler! det vil de helt klart kunne forstå.

  • blomst, Pige, 18 år

Har selv en lille bror med autisme, og er også selv autist. Min er dog atypisk, hans er ikke. Kan ikke helt huske hvad for en slags hans var, men han har ihvertfald andre behov end jeg har. Har i mange år følt at mine forældre lidt glemte mig, da han havde så mange behov og havde brug for mere opmærksomhed fra vores mor og far. Jeg følte mig meget udenfor hvis man kan sige det sådan, og føler det stadigt, selv om at de også ved at jeg har en diagnose på atypisk autisme. Så føler jeg at jeg stadigt at de ligger mere mærke til ham, på grund at han har brug for mere hjælp end mig på en måde. Synes at det er en god idé at snakke med dine forældre om det (eller en anden person du føler dig tryg ved hvis du bare gerne vil have det hele ud, få råd eller brokke dig) så de kan være mere opmærksom på at du også har brug for at føle dig lagt mærke til.

Jeg kender ikke dig eller din familie, men jeg lover dig at de elsker dig lige så højt som ham! Det føles nok ikke altid sådan, men det gør de! Måske skal du bare snakke med dem om at du også har behov for nogen ting lige som han har.

  • Anonym, Pige, 13 år

Du skal sige det til dine forældre. Og fortælle hvad du føler.

  • Anonym, dyr, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat