Brev

Svært

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg ved jo ikke hvor længe dine forældre har været skilt, eller om du har papforældre men måske kunne du snakke med dine veninder eller en lære? Jeg ved godt det lyder åndsvagt men måske kunne det hjælpe hvis du skrev dagbog? Altså sådan hvor du kommer ud med dine følelser hvis der ikke er nogen andre du vil snakke med. Hvis du gerne vil bo hos din far kan du starte med at lave en liste med ting der er gode ved det og ting der er dårlige så kan du være du måske finder ud af om du vil flytte. Hvis du så gerne vil kan det være du kan prøve at snakke med din søster og måske også din far

  • L, Pige, 12 år

Hej pige 12 år

Det lyder da til at være en ubehagelig situation. Jeg synes du skal snakke med din søster om det, da hun måske også har det meget svært ved det. Bare fordi hun ikke giver udtryk for det, så kan det stædig være det fylder meget ved hende og hun også har det som dig, eller i hvert fald en idé til hvordan du kan tage det.
Det er også en idé at tage den med din mor, men jeg tror du har ret i hun nok bliver lidt ked af det. Det kan også hjælpe at tale med nogle veninder/venner om det, som selv er skilsmisse barn, da de måske har det på samme måde.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 16 år

hej jeg har det måske nogenlude på samme måde nu ved jeg ikke helt persis hvordan du har det men jeg kan fortælle dig at du kan skrive det til en voksen her inde fra børnetelefonen

  • vil bare hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat