Brev

Sur-mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, jeg går ud fra at din mor er afrikaner.
Jeg er også selv halv afrikaner hvilket også gør at mit hår er meget krøllet, nogle gange ville jeg ønske at det var glat (igår hehe) men man skal altid huske på at dit hård er fkn pænt. Nu ved jeg ikke HVOR krøllet dit hår er men min et lidt længere en skuldrende og det ikke sådan at det stritter haha. Men min store søster, hendes hår er sådan MEGA krøllet, det er bare sådan nogle ultra små krøller som man ikke rigtig kan glatte ud eller sådan. min søster for også lavet sådan noget flette halløj og jeg har også prøvet det. men det er ikke sådan er min mor tvinger mig til at lave hår osv.
jeg er sikker på at din mor ikke er den “værste mor” jeg synes heller ikke du skal sige det til en voksen på din skole eller lign. jeg elsker min mor for det og det synes jeg også du skal.
du kan evn prøve at snakke med dine ældre søskende hvis du har det, eller din far?
hvis du ikke har mulighed for det så tal med din mor for hun elsker dig jo!!

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej…har det på præcis samme måde.min mor er pisse sur på mig konstant så prøv og snak med dine veninder om det det hjælper syndes jeg selv

  • Har det på sammen måde, Pige, 12 år

Hej er en afrikansk pige på 14år
Min mor er også næsten sur hele tiden selvom hun virker sød nogle dage men jeg kan aldrig på hende uden på at tænke på at hun bliver sur over små selv gør.
Jeg får næsten aldrig lov til at bestemme hvad jeg vil lave med mit hår, hun vil altid har at jeg fletter mit hår. 🙄
Jeg kan aldrig snakke med hende pige til pige fordi hun bliver alligevel sur.
Jeg går altid rundt med min følser på hjertet fordi jeg bare give hende respekt selvom jeg kan sur nogle dage pga at jeg en teenager, så starter hun med at sige at det er respektløs.

  • Gloria, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat