Brev

Stuearrest i 4 mdr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

heyy søde
jeg kender det godt mine forældre er også meget strenge. da mine forældre sagde at jeg havde stuearrest i 4 måneder blev jeg mega ked af det for det eneste jeg ville var jo bare at hænge ud med mine venner. Men det blev ikke helt til 4 måneder faktisk så var det kun 3 dage hvor jeg skulle være på mit værelse, jeg spiste selvfølgelig sammen med dem og alle de der ting.

det lyder meget hårdt når ens forældre siger fx at det er i 4 måneder, hvis jeg skal være ærlig tror jeg ikke lige at du får stuearrest i 4 måneder det er jo ret lang tid og ens forældre plejer som regel at forbarme sig også tage en snak efter man har haft stuearrest lidt (det gør mine forældre).

men prøv at se positivt på det, du har fx meget tid hvor du kan reflektere en del, du har mere tid med dig selv, du kan se Netflix eller Disney. altså hvis man ikke kun ser det dårlige i det så kommer der faktisk nogle ting frem som man normalt ikke plejer.

held og lykke
håber mine råd hjalp

KH MIGG

  • don't judge my age......!, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat