Brev

strict forældre :()

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, altså ved ikke om du allerede gør det her.
Men prøv og tag billeder med nogle de kender og syntes om, og send til dem. Så kan de se hvem fu er sammen med. Og skriv hvor du er. Ikke lyv for dem det gør det hele værre. Måske sig til dem et det gør dig ked af det at de ikke har tiltro til dig.
Jeg gør selv det med at tage billeder med min veninde, og sende til dem og skrive hvor jeg er, og måske ringe/FaceTime når du kører/går hjem.

Eller sov hos en ven hvis det bliver for sent
Bare hold dem informeret i hvad du laver, så kan det være de for mere tillid til dig.

  • Mig, Pige, 15 år

Hej
Du er stadig under atten og jeg mener der er en god grund til at være lidt streng som en forældre. Jeg er sikker på du kan forstå det når du selv bliver en, siden de formenlig kun vil det bedste for dig! Men det jeg synes du burde gøre er at vise dem din vennekreds, hvis dem at du ikke har noget at gemme. Jeg plejede at gemme alt fra min mor selvom der ikke var noget at gemme og hun begyndte at tænkte at jeg lavede noget dårligt. Hjælp til derhjemme med små pligter og snak med dem som du snakker med dine venner så de ved du er moden og ansvarlig.

  • hjælper, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat