Brev

strenge forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 11
Jeg HELT de samme problemer!! Man må ikke en skid:(
Jeg har talt lidt om det med min mor, fx jeg har ikke tiktok eller snap, så talte jeg lidt om at når jeg bliver 13 så må jeg få snap, det kan være du kan gøre lidt det samme, og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg også dem for din klasse er lidt for meget ude i byen kl 20.00 alså jeg synes man skal være lidt større for at man må det!! Men det jo ikke mig der bestemmer, også selvom jeg helst ville med ud byen med de andre så tænker jeg også bare lidt at der kan jo ske alt mugeligt kl 20.00 alså nu skal jeg ikke gøre dig bange det sker jo heler ikke så tit!!
Hehe nu skal jeg nok stoppe med at tale om mig selv;)
Det vigtigste er bare du følger der tryg ved at gøre nogen ting..
Håber du kunne bruge mit svar!
Held og Lykke med og tale med din mor eller far:)
Kh mig

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Jeg forstår hvad du mener men det kan også bare være at de ville beskytte dig jeg ville sylte gerne have discord men jeg skal være 13, men det er ok 😀

  • M, Dreng, 16 år

Du er ogsä kun elleve. Jeg tror det er ret normalt med de krav dine forældre stiller. Der er så mange dumme ting på internet der kan have dårlig indflydelse pä dit liv, så personligt synes jeg du skal nyde din barndom og vente med alle de problemer internettet kan medføre.

  • H, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat