Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sover hos mine forældre..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vil bare sige at det er helt normalt, og på et tidspunkt kommer du over det. Jeg tror jeg havde problemer med det indtil jeg var 12 eller sådan noget. Som de andre siger prøv at start med en madras på deres gulv. Så når du føler dig klar til det, så få en af dine forældre til at være derinde, indtil du sover. Så når du så er klar, kan du begynde at sove selv med tændt lys. osv osv. Min pointe er bare at du skal tage det step by step. og ikke gå all in med helt slukket lys.

  • Anonymous, 13 år

Hej
Jeg døjer med angst og har haft masser af lignende problemer. Jeg har lært at lave noget der kaldes “trappetrin”. Det er hvor man gør noget skridt for skridt. Fx. Hvis man er bange for ild, skal man ved det første “trin” have et stearinlys tændt i 10 sekunder. Næste “trin” skal man have den tændt i 30 sek. Osv. Så får man en belønning hver gang man klarer et nyt trin. Før man går videre til det næste trin, skal man være tryg ved det trin man er i gang med. Du kunne fx sove på dit eget værelse, med din mor eller far(eller begge dele), på det første trin. Så kunne du måske også sove lige uden for din far og mors dør. Eller de kan sove lige udenfor Din dør. Du kunne også sove inde på din far og mors værelse alene. Der er mange muligheder. Det har hjulpet mig meget, og jeg håber også det kan hjælpe dig! ; )????

  • Nipotter, 13 år

Atså jeg har også døget med det i lang tid men det jeg gjorde var at mine forældre kom ind til mig og læste en historie for mig men jeg var stadig lidt ked af det men så læste jeg selv en bog også faldt jeg stille og rolig i søvn og må jeg spørge dig hvornår begynder du at blive ked?

  • Tilly, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat