Brev

Søster så mig onanere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er også sikker på det går i glemmebogen, du skal bare give tid. Det kan jo næsten ikke undgås at man bliver opdaget i familien på et tidspunkt. Jeg blev selv busted af min storesøster engang i badet. Jeg havde glemt at låse døren og hun gik bare ind mens jeg var igang med bruserstrålen og faktisk var lige ved at være der. Jeg var MEGA pinlig og troede aldrig jeg skulle komme over det men min storesøster grinede bare og gik ud igen og vi snakkede aldrig om det. Jeg kom faktisk hurtigt over det for ved jo godt at hun også onanerer. Så du skal ikke være bekymret, alt bliver glemt.

  • RF, Pige, 15 år

Jeg er enig med A om at du skal håndterer det som en normal ting. Hvis hun spørger, kan du jo svare på det, men det er nu slet ikke sikkert hun har lyst til at høre det. Ellers så bare opfør dig normalt, bare du lader være med at undgå hende.

  • H, Pige, 15 år

Synes bestemt ikke at I skal undgå hinanden. Måske du skulle snakke med hende og sige at hun ikke skal gære bange og at alle drenge gør det.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat