Brev

Søskende…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det, når man bliver teenager ændres ens dynamik med forældrene, men tro mig i skal igennem der, for at få et ubrydeligt venskab, når du bliver ældre og har brug for råd om voksenlivet.

Jeg ved (fordi mine veninder går til tennis) at Tennis er en ret dyr sport, ikke at det skal gå op i det, men det kan have noget med din fars sag at gøre. Derfor tror jeg ikke jan ville have noget imod til du skiftede til en sport, om du nyder.
Fordi forældres superkræft er at de bliver glade så længe deres børn er glade, bare husk at forklare ham ordenligt, hvorfor du vil skifte sport! <3

  • Pigesomharværetigennemhundredsportogførstnuharfundetsitkald, Pige, 14 år

det lyder som om du tror din mor bedre kan lide din bror. men det er ikke sandt. fordi din mor elsker dig såååååå højt. jeg kender det godt for jeg har to brødre og kan føle at min mor og far bedre kan lide dem end mig. fordi de behandler os anderledes. nogen gange for jeg det gode og nogen gange gør de.

jeg er sikkker på at hvis du siger det du føler vil dine foreldre forstå dig og vil hjælpe dig.<3

  • Anonym, 16 år

Kære Pige på 12 år.
Ved præcis hvordan du har det. Mine forældre mener at jeg skal tage mere ansvar over for mine søskende og det er især irreterende når man kommer hjem og har haft en dårlig dag og de så siger “sikke et humør du er i, du er vel nok blevet en teenager” når man bare gerne vil have et kram.
Det der med Tennis og rulleskøjter synes jeg du skal sige til dine forældre at hellere vil gå til rulleskøjter (som jeg synes lyder fedt).
Held og Lykke til dig! 🙂
Fra pige 14 år

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat