Brev

SNAPCHAT!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er vel dine forældre der bestemmer så bare spørg hvornår du må få det og så er det vel bare sådan det er (-: Nok ikke det svar du håbede på, men det er den barske sandhed…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hey

I min klasse har alle i klassen snap undtaget dem der ikke vil have det.

Inden jeg fik snap ville min mor gerne prøve det og se hvordan man brugte det og hun skiftede mening så jeg måtte gerne få det.

Jeg synes du skal prøve at spørge din far om han ikke vil prøve det og se hvad det er, jeg tror det hjælper på det. Nogle forældre skal først se hvad det går ud på inden de siger ja.

  • Pigen der har snap og snart 12 år, Pige, 11 år

Hej!
Jeg har selv prøvet præcis det samme. Jeg følte mig udenfor og som om at ALLE de andre var del af noget som jeg ikke var. Det er helt normalt at have det som dig og der er sikkert mange derude med samme problem. Dine forældre vil sikkert bare passe på dig, ligesom mine også ville. Prøv at snakke med nogle venner eller klassekammerater om at starte en gruppe på beskeder? Er der måske en anden app som du godt må få istedet for?

Hilsen pige på 12 år! ❤️❤️

  • Pigen der gik igennem det samme, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat