Brev

snapchat!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Fortæl dem det og jeg lover at de vil respektere det. Evt. inviter hende hjem til DIG og sig at det ‘bare’ er din veninde (lad vær med at fortælle kæreste delen som det første), så dine forældre kan møde hende og se hun er god nok:))

  • pige som intet kærlighedsliv har :((, Pige, 14 år

Hey, jeg er blevet venner med en pige på min the vampire diaries fanprofil på Instagram for et halvt årstid siden. Det er rigtig man skal være forsigtig på de sociale medier. Jeg var selv lidt bange for at sige det men mine forældre sagde at jeg bare skulle huske at være forsigtig. Vi har hinandens snapchat og snapper hele tiden. Jeg synes at du skal sige det til dine forældre så de ved hvad der foregår og tro mig de vil respektere det. Du skal ikke være bange for hvordan dine forældre vil reagere. Selvfølgelig vil de respektere det. Du skal overhovedet ikke være bange 🙂

  • AM, Pige, 16 år

Hej dreng på 12
Det er helt iorden og jeg er sikker på at din mor og far vil raspektere det så du skal bare sige det til dem når du er klar

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat