Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

snapchat

hej min mor giver mig ik lov til at få snap!

og alle fra min klasse har det

og jeg føler mig ude

fordi jeg ik har det.

JJeg har talt med hende om det

og hun siger bare nej .

jeg vil vildt gerne have det

så jeg ogs kan chatte til med min crush

hvad skal jeg gøre

jeg har prøvet alt jeg kunne

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej med dig
jeg ved godt det er super træls når man ikke må få noget som resten af ens klasse har fx. snap og derfor føler sig udenfor jeg havde selv nogenlunde samme problem da jeg gik i 3. klasse havde hele min klasse snap og jeg måtte ikke få det jeg blev alligevel ved med at spørger og forklaret stille og roligt mine forældre at alle i klassen havde det og jeg følte mig udenfor fordi jeg ikke selv måtte få det og var udenfor nogen samtaler af den grund så vi lavet en aftale om at jeg godt måtte få snap hvis mine forælder også måtte være med til at styrer det lidt indtil jeg blev 13½ så de fik også magten over min snap lidt længer end hvis jeg først fik det når jeg blev 13 og hvis der blev skrevet noget grimt skulle jeg sige det og tage et billede af det med det samme så jeg havde et bevis og så måtte min mor og far bestemme om der skulle skrives til forælder eller ej og der kunne jeg ikke sige noget og det var en fin regel for mig så prøv at forklare din mor at du føler dig udenfor og om i ikke kan lave nogen regler indtil du er 13 år og blive enige om hvornår du er gammel nok håber du kan bruge mit råd det hjalp i vært tilfælde for mig

  • H, Pige, 18 år

Hej
Hvis ikke at du får dårlig samvittinghed over at gøre noget som du ikke må så synes jeg st du bare skal donlowde det alligevel. Nu kender jeg dig jo ikke men det Ikke at have muligheden for at skrive på samme plstform som stort set alle andre er så træls, og som du også selv skriver føler man sig ude og når man ikke har muligheden for at være med i fx klassechat eller noget som det. Hvis du ikke har det godt med at gøre noget som du ikke må, så prøv måske at snakke om det med din far eller hvis du har nogle søskende. Ellers kan du måske snakke til en veninde om det.

Sry for et meget langt svar men jeg håber at det hjælper og at du finder ud af noget. <3

  • Z, Pige, 12 år

Hej.

Min mor sagde os nej i starten da jeg var 12, men jeg ved også der gemmer sig gamle mænd bag nogle af profilerne der vil få dit til alt mugelige ting fra selvskade til porn, tror bare din mor vil beskytte dig.

God dag<33

  • b, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat