Brev

Skilsmisse😔

Hej jeg er en 10 årig pige der fra ca. En uge siden fik at vide at mine forældre skulle skilles og min mor flytter om en uge…!

jeg er rigtig ked af det men tør ikke helt at sige hvor ked af det jeg egenligt er. For jeg er bange for at folk vil synes at det er barnligt😔plzz send et godt råd

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er også skilsmissebarn… mine forældre blev skilt for ca. 2 år siden. Jeg har det stadig rigtig hårdt men nogle ting der har hjulpet mig er: at snakke med sine forældre om det, sige det til en lære, snak med et andet skilsmissebarn ( det er lidt svært at snakke med en ven der ikke er skilsmissebarn) men fortæl det til dine venner💞

  • 10 år forstår dig, Pige, 10 år

De skete for mig da jeg var 7. Du får nok flere gaver/flere fødselsdage

  • Totalt Fede Fortnite Drengerøv, Dreng, 14 år

hej 10 årig pige. mine forældre er også skilt, de blev det ca for 3 år siden 🙁 og jeg forstår dig 100p, jeg ved hvor svært det kan være, men det er bare en periode. måske er det hårdt i starten men det bliver nemmere!! altså jeg har ikke kun prøvet mine forældre blev skilt 1 gang. mine forældre blev kæreste, men boede hver deres sted. så flyttede de sammen, så flyttede fra hinanden, så flyttede sammen igen og nu er de skilt igen, og sådan kommer det til at blive. men måske tænker du lige nu at du er virkelig ked af det, men hvis dine forældre ikke kan enes, er det måske bedst de ikke bor sammen. for det er forfærdeligt at hører ens forældre skændes.
håber du får det bedre!!!

  • 13 årig pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat