Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skilsmisse😔

Hej jeg er en 10 årig pige der fra ca. En uge siden fik at vide at mine forældre skulle skilles og min mor flytter om en uge…!

jeg er rigtig ked af det men tør ikke helt at sige hvor ked af det jeg egenligt er. For jeg er bange for at folk vil synes at det er barnligt😔plzz send et godt råd

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er også skilsmissebarn… mine forældre blev skilt for ca. 2 år siden. Jeg har det stadig rigtig hårdt men nogle ting der har hjulpet mig er: at snakke med sine forældre om det, sige det til en lære, snak med et andet skilsmissebarn ( det er lidt svært at snakke med en ven der ikke er skilsmissebarn) men fortæl det til dine venner💞

  • 10 år forstår dig, Pige, 10 år

De skete for mig da jeg var 7. Du får nok flere gaver/flere fødselsdage

  • Totalt Fede Fortnite Drengerøv, Dreng, 14 år

hej 10 årig pige. mine forældre er også skilt, de blev det ca for 3 år siden 🙁 og jeg forstår dig 100p, jeg ved hvor svært det kan være, men det er bare en periode. måske er det hårdt i starten men det bliver nemmere!! altså jeg har ikke kun prøvet mine forældre blev skilt 1 gang. mine forældre blev kæreste, men boede hver deres sted. så flyttede de sammen, så flyttede fra hinanden, så flyttede sammen igen og nu er de skilt igen, og sådan kommer det til at blive. men måske tænker du lige nu at du er virkelig ked af det, men hvis dine forældre ikke kan enes, er det måske bedst de ikke bor sammen. for det er forfærdeligt at hører ens forældre skændes.
håber du får det bedre!!!

  • 13 årig pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat