Brev

Skal jeg sige det til min mor?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej…
der er altså intet forkert i at bruge børnetelefonen, så hvis du ikke synes at din mor skal vide det er det okay, men hvis du brænder inde med at fortælle det synes jeg at du skal give et forsøg

held og lykke

  • bare mig, Dreng, 13 år

hvis hun ved det så snak med hende stille og roligt om det og forklar hende hvorfor du ikke turde at snakke med hende og at du var bange for at der ville blive skabt splid mellem dig og hende

  • Anonymous, 11 år

Hej, hvis du ikke har lyst til at tale med dine mor om det, behøver du jo ikke. Det er ok at have et privatliv, og det er jo slet ikke forkert at snakke med BørneTelefonen:))

  • HeyJegErTotaltAnonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat