Brev

Skændes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Goddag, syntes du skal tage problemet op med en lærer, eller måske en moster? Super vigtigt dig og din bror holder sammen, og hvis jeres forældre lader det gå udover jer endnu engang. Syntes jeg bestemt i skal dele det med nogle voksne.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej min ven
Jeg syndes at dig og din bror skal gå et hyggeligt sted hen og side når de skændes også skal i bag efter gå hjem og når de så ikke skændes skal i sige at i ikke har det så godt med det

  • Laura, Pige, 12 år

Kære pige på 14
Vi synes, det er meget synd for dig. Vi har det nogle gange på samme måde med vores forældre.
Vores forslag er at du siger til dine forældre, hvordan du får det når de skændes. Du skal sige din ærlige mening til dem, mens de er gode venner. Måske skal du også sige, at du har tænkt på, om det måske er bedst, at de bliver skilt. Det tror vi vil gør stort indtryk på dem!

  • Den anonyme, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat