Brev

Skænderier

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
Jeg kender godt det med at dem man holder af skændes, man ved ikke 100% hvad det handler om men, det gør stadigvæk en i dårligt humør.
Prøv og se om du kan snakke med nogle om det fx. dine venner eller lærer. Det kan godt hjælp så man for sine tanker om de ud af sit hoved.

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes, at du skal snakke med dem om det. Jeg skændes tit med min bror (det er normalt for søskende) og min mor sagde på et tidspunkt, at det gjorde hende ked af det og at det ødelagde stemningen. Jeg blev ikke sur på hende eller ked af det, men tænkte over det og prøvede at ændre det. Håber du kan bruge det 🙂

  • Anka, Pige, 14 år

Hej!,
Vi syntes du skal prøve at fortælle dem hvordan du føler og at det gør dig en smule ked af det. Hvis ikke det hjælper, kan du prøve at snakke med en ven, voksen, lærer eller en du føler dig tryg ved. Det er vigtigt du føler dig trygt, ellers kan du hurtigt blive mere ked af det.

  • Hjælperen, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat