Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savner bror jeg aldrig har mødt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyyy!

Du kan sige: “Hej far, jeg ved ikke om du har lyst til at tale om det med min storebror, og du må gerne stoppe mig hvis det bliver for meget på engang. Men jeg har virkelig brug for at tale om det. Jeg har længe gerne ville vide hvordan min storebrors mor ser ud” OVS hvad du nu ellers vil spørge ham om. Jeg har tit været ude og se min morfar (han døde Dan han var 73 og nu er han død og i døden er han 75 år) men jeg får en føles af at blive bragt tættere på ham… jeg ved godt det lyder lidt underligt men måske vil du opdage det sammen selvom du ikke har mødt din storebror. Hvis du har læst bogen brødrene løvehjerte så møder de jo hinanden i Nagijala, hvis ikke så læs den NU!

KH❤️

  • ❤️, Pige, 11 år

Hej!
Jeg kan godt lidt genkende nogen af de ting, du skriver om, da min farmor døde før jeg blev født, og der aldrig rigtig bliver talt om hende.
Det lyder som om, du har en masse spørgsmål til din far omkring din storebror, som du gerne vil have svar på, så go for it.

Selvom du tænker, du overskrider din fars grænser, tror jeg sagtens, han ville kunne forstå, at du gerne vil vide mere om ham.

Jeg vil også lige sige, at det er helt normalt at have det på den her måde! Det er jo “bare” savnet til et menneske, som man gerne vil vide mere om :))

  • Rosa, Pige, 15 år

Heyy
Jeg kender det SÅ godt selv! Jeg har selv en lillesøster som blev dødfødt i 2014. Jeg var godt nok 8 på det tidspunkt, så havde jo på en måde fulgt med i hele graviditeten men kendte hende jo ikke.
Jeg savner selv min søster ekstremt meget, og føler lidt der mangler noget i mit liv.
Knus

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat