Brev

Savner bror jeg aldrig har mødt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyyy!

Du kan sige: “Hej far, jeg ved ikke om du har lyst til at tale om det med min storebror, og du må gerne stoppe mig hvis det bliver for meget på engang. Men jeg har virkelig brug for at tale om det. Jeg har længe gerne ville vide hvordan min storebrors mor ser ud” OVS hvad du nu ellers vil spørge ham om. Jeg har tit været ude og se min morfar (han døde Dan han var 73 og nu er han død og i døden er han 75 år) men jeg får en føles af at blive bragt tættere på ham… jeg ved godt det lyder lidt underligt men måske vil du opdage det sammen selvom du ikke har mødt din storebror. Hvis du har læst bogen brødrene løvehjerte så møder de jo hinanden i Nagijala, hvis ikke så læs den NU!

KH❤️

  • ❤️, Pige, 11 år

Hej!
Jeg kan godt lidt genkende nogen af de ting, du skriver om, da min farmor døde før jeg blev født, og der aldrig rigtig bliver talt om hende.
Det lyder som om, du har en masse spørgsmål til din far omkring din storebror, som du gerne vil have svar på, så go for it.

Selvom du tænker, du overskrider din fars grænser, tror jeg sagtens, han ville kunne forstå, at du gerne vil vide mere om ham.

Jeg vil også lige sige, at det er helt normalt at have det på den her måde! Det er jo “bare” savnet til et menneske, som man gerne vil vide mere om :))

  • Rosa, Pige, 15 år

Heyy
Jeg kender det SÅ godt selv! Jeg har selv en lillesøster som blev dødfødt i 2014. Jeg var godt nok 8 på det tidspunkt, så havde jo på en måde fulgt med i hele graviditeten men kendte hende jo ikke.
Jeg savner selv min søster ekstremt meget, og føler lidt der mangler noget i mit liv.
Knus

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat