Brev

Problem med min kusine

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

vis det er at din kusine bliver ved med at råbe så sig til hende hvordan du har det med at hun råber ellers skal du snakke med hendes forældre om det og se hun så ville prøve at stoppe

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa😊
Det er da sket ik okay at råbe sådan. Men prøv at si: nu skal du altså stoppe det er ik til at høre på. Vis hun ik stopper så syntes jeg du skal gå ud og sige det til hendes Forældre.

  • Anonym

hej pige på 12 år de lyder ikke som om at det der særligt rart hjemme ved din kusine. måske kan du prøve at snakke med hinde om at du virkelig syndes det er træls og bare syndet at det lier for meget nogle gange. jeg ved at det er svært nogle gange at sige det man føler men jeg tror faktisk at det ville hjælpe. men hvis du bare virkelig ikke har lyst til at sige det direkte til hinde ka du måske prøve at sige det til hendes forældre.
hvis du bare ikke har lyst til nogle af delene kan du sige det til dine egne frelser og så kan de måske sige de vil hendes.

håber du kunne bruge svaret🫶❤️

  • ❤️🫶, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat