Brev

PLZ SVAR

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Dreng på 15.

Hej, først og fremmest vil jeg gerne sige at du ikke må tage det personligt! Det er i hvert fald ikke dig den er galt med! Det er din far der sikkert er lidt presset… og ikke lige får tænkt over hvor sød en datter han har (:
Jeg har selv en far der ikke har været hel nem kan man vidst godt sige (; så tag en snak med en voksen og måske tag lidt afstand fra ham! For det er ikke okay at han opfører sig sådan over for dig! Hvis du har en god ven, kan du jo tage hende med der over, så der ikke opstår konflikter… eller han opfører sig dumt! (:

Mvh. Drengen til en lidt tåbelig far (;

  • Christopher, Dreng, 15 år

Det er ikke ok, men når man er 13 må man tage det til retten og vist også selv bestemme hvem man vil bo hos

  • Anonymous, 12 år

Det er på ingen måde okay! Du skal bare altid huske på ikke at tage det personligt. Altså vis man vil blive til noget så blir man til noget, og han vil altid være din far, jeg syntes at du skal sige det til din mor eller din papmor. Det kan godt være at du ikke er tet med din papmor men det kan hjælpe meget så kan hun nemlig tale med ham om det, men du skal sige det til nogen❤️

  • Pige 11 år, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat