Brev

Penge

Hej BørneTelefonen

jeg er en pige på 12 år.

Og mine forældrer har ikke specielt mange peng

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Lad være at tænke på det hele tiden fordi at penge ikke betyder noget for din personlighed du skal bare være dig selv og så betyder det ikke noget og dine forældre skal nok finde ud af det

  • ALS, 10 år

Du kan gøre sår maget men du kan vente til at din mor og far får lidt flere penge men vi hopper at det snart bliver ok

  • Lulu, Pige, 10 år

hejsa! Jeg ved det er svært og hårdt, men jeg ved også at DU IKKE kan gøre noget. Det kommer lidt an på hvor mange penge du mener at “ikke så mange penge” betyder. MEN hvis det er så kan du tage en snak med dem, om det, og hvad de mener at du kan gøre. Vi har har heller ikke special mange penge, men vi har råd til at klarer os, så hvis dine forældre lavet æg HVER DAG til aftensmad morgenmad og frokost, eller at du nogen gange ikke for mad, eller madpakke. Hvis de ikke kan betale skat eller husleje, så skal i tage en snak med kommunen, men hvis du går i skole og får aftensmad morgenmad og frokost, og du bor i et hus, og i har råd til en juleaften og nytår, skal du ikke bekymre dig. Jeg LOVER at uanset hvad skal du huske på at hvis det er hårdt så tage hjem til en ven, spørg om du må overnatte, så dine forældre ikke lader det går ud over dig. Håber det hjælper

  • En pige der vil have dig til at få det godt, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat