Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Overtale mine forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bestemt, det er helt fair at sige, at du ikke har lyst. Du kan spørge, om du i stedet må starte til en anden sport eller måske holde en pause. Som argument kan du jo bruge, at hvis du ikke har lyst til at være der, så lærer du nok heller ikke optimalt, det bliver altså spild af tid.

Når du snart fylder 14, er det vigtigt at dine forældre lytter til dig, og at I kan snakke om tingene. Måske er det vitterligt for din egen skyld, at de synes, du skal går der. Men 6 år til karate – så tror jeg nu sagtens, du kan slå fra dig. Du må være ret så god til selvforsvar allerede 🙂 Men snak med dem om det! Det er mit klare råd.

  • Josefine, Pige, 19 år

Synes du skal snakke med dine forældre omkring dem og fortælle hvordan du føler angående karate. Det er heller ikke sjovt at gå til en sport hvis man er tvunget og synes at du burde finde en anden sport du evt kunne skifte karate ud med.
Held og lykke

  • Dreng, Dreng, 16 år

Hej pige på 13
Jeg kan sagtens fårstå dig jeg har selv noget af det samme med mine. Et forslag kunne være hvis du nu viste dine forældre at du godt kunne selvforsvar og sagde at det altid er det samme i laver kunne det være at de kunne forstå dig. En mulighed kunne også være at starte til noget andet eller et andet sted.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat