Brev

Overbeskyttende mor…

Hej jeg er en pige på 13.

 

Til at starte med har jeg ikke det bedste forhold med min mor, og min far har jeg ikke. Min mor er meget overbeskyttende når det gælder drenge. F. Eks må jeg ikke være sammen med drenge, være hjemme hos dem, sove sammen med dem, eller være kærester med dem.

 

Jeg synes det er mega unfair fordi min bror (på 15 år) gerne må gå ud med piger, være hjemme hos dem og være kærester med dem.

Hvergang jeg spørg om jeg må være sammen med en dreng ser hun altid ned på mig, og tænker at jeg laver alt muligt.

 

Synes det er rigtig svært at snakke med min mor fordi at hun ikke prøver at forstå mig, hun ser det kun fra hende eget perspektiv.

 

Jeg kan heller ikke snakke med mine veninder, fordi min mor ikke synes godt om dem.

 

Har brug for råd til hvad jeg skal gøre…

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat