Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

overbeskyttende mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
jeg har selv en meget overbeskyttende mor, som i virkelig overbeskyttende.
Og siden du næsten er 15 (er selv 13 snart 14) burde du få mere frihed
Nå jeg skal forhandle med min mor venter jeg altid til hun er i godt humør (det er meget smart og du kan jo sørge for ikke at gøre noget din mor ikke syndes om)
Så beder jeg hende pænt om lov, du skal for alt i verden ikke hisse dig op så bliver hun nok sur på dig og du for ikke lov.
Sørg for at du har EN MASSE forskellige argumenter klar da overbeskyttende mødre kan være virkelig strenge(de gør det jo kun fordi de elsker os)
husk at din mor skal havde at vide at du syndes hun er for overbeskyttende.
de hjalp på min mor.
Mvh

  • en pige med overbeskyttende mor, Pige, 13 år

Hej
Min mor er også mega meget overbeskyttende jeg er 14 og jeg må heller ikke, men jeg synes du skal tage en snak med hende måske kan i gå på kompromis med hinanden.
Held og lykke!

  • Anonym pige, Pige, 14 år

Hej.
Min mor er også meget overbeskyttende, men dog til en vis grad. Jeg havde en kæreste for et års tid siden, og da jeg spurgte hende om at sove sammen med ham ville hun også gerne lige møde ham først. Fair, det fik hun lov til – tænk hvis det var dit eget “lille” barn som pludselig skulle sove med en fyr du ikke ved noget om? Haha, det kan godt være lidt grænseoverskridende for vores forældre tænker jeg. Så lad hende bare møde ham:))

Det lyder dog også som om din mor ikke rigtig stoler på dig? Jeg har fx. lavet en aftale med min mor om at til fester drikker jeg højst 5 genstande lige indtil videre, og det er vigtigt for mig at overholde da hun ellers kan miste tilliden – og det er et super dårligt tidspunkt at miste sin tillid fra sine forældre nu. Haha.

Så; Snak med hende om, om hun ikke stoler på dig? Hvor længe har dig og ham fyren været kærester? Min mor sagde nemlig også at hun gerne ville have mig og min dengang kæreste var sammen lidt længere tid før vi skulle sove sammen. Og det respekterede jeg selvfølgelig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat