Brev

Overbeskyttende forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej☺️ Altså min forældre er også overbeskyttende men det giver mig lov til at tag ud med mine veninder,venner,alene men det skal altid ringe til mig for høre hvad jeg laver eller om jeg har det godt fordi det elsker mig virkelig meget og det bliver ked af det vis der sker noget og bliver bange osv og dine forældre passer på dig,beskytter dig, det vil ikke miste dig og jeg synes bare du skal snak med dem og fortælle din mening osv vis du stadige ikke vil have det bestemmer over hvad tid du ska hjem og må du tag ud eller ej men det beskytter dig bare, Held og lykke

  • M., Pige, 17 år

Hej pige på 14:)

Jeg kan helt klart godt forstå hvorfor du er frustreret over at dine forældre ikke ville lade dig være ude i byen om aftenen.

Det var jeg også meget selv på et tidspunkt og jeg bor endda inde i byen (lille by).

Jeg skal selv være hjemme inden det bliver mørkt (i sommeren), og de fleste af mine venner må være ude indtil over midnat.

Jeg lærte hurtigt at der ikke var nogen grund til at diskutere om det. De gør det fordi de vil passe på mig og det føler jeg mig taknemmelig for.

Du kan altid prøve og komme op med andre aftaler som fx. At du aldrig er alene (at nogle følger dig hjem), eller du kunne snakke med dine venner omkring at lave tidligere planer, når det foregår udenfor?

Jeg håber det hjalp og at du finder ud af noget:)

  • :), 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat