Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Opmærksomheden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år,
Jeg er sikker på at han elsker jer lige meget, men babyer har brug for ret meget tid og opmærksomhed, så det handler om at velkomme ham til verden, så han senere i livet selv vil kunne forstå og gøre ting

  • 😁, Pige, 14 år

Hej
Jeg har et fag det hedder psykologi hvor vi bl.a. lærer om hvordan man skal være overfor spædbørn. Hvis man ikke giver dem meget kontakt og især øjenkontakt det første år i hvert fald kan det have store konsekvenser for babyen resten af livet. Jeg ved godt det lyder som om jeg overdriver, men bare hvis man undlader at give nok øjenkontakt de første 30 dage til babyen kan den resten af livet have svært ved at blive følelsesmæssigt forbundet med andre og være i tæt kontakt med dem. Jeg håber det gav dig lidt et indblik i hvad der muligvis er din fars grund til at være lidt mere fjern fra dig end hvad du bryder dig om.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej
Som tidligere svar skriver, et det rigtig vigtigt at spædbørn får en masse opmærksomhed. Men det betyder altså ikke at du skal blive glemt! Jeg vil anbefale at du snakker med din far om det. Måske kan i to finde ud af en måde hvor i laver noget sammen, bare jer? Når din lillebror sover, kan dig og din far se en film sammen, gå en tur, spille et spil eller du kan være med til at lave mad. Det er rigtig vigtigt at du ikke bliver glemt og det kan være at din far lige har brug for at blive mindet om det, så prøv gerne at kommunikere med ham om det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat