Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse og nyt “hjem”

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det kunne være at du skulle snakke med dine forældre om det, måske spørge om du eventuelt kunne flytte til en anden skole i nærheden. Hvis du virkelig føler at du ikke passer ind sammen med de andre.

  • Sohrabi, 15 år

Det kunne være en god ide at holde kontakten med dine gamle venner som en start, i kan fx. bruge Skype eller messenger på en daglig basis det er det jeg gør (mine venner fra efterskolen er spredt over hele landet). Det med at passe ind kan være meget svært til at starte med, jeg har selv prøvet det et par gange og med det er mit bedste råd at du kan snakke med dine lærere om det så de kan sætte dig sammen med nogen i et projekt istedet for at lade jer vælge selv, det kan nogen gange hjælpe ekstremt, især når man er ny.

Ellers så snak med dine forældre om hvad du føler hvis du ikke har lyst til at sige det til skolen 🙂

  • Anonymous, 16 år

Hej.
Mit bedste råd er at snakke med dine forældre om hvor dårligt du faktisk har det. Det kan være i kan finde en løsning på det:)

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat