Brev

Ny bror

Hej alle sammen

Jeg skal her i sommerferien have en lillebror
men det er jeg faktisk ked af.

Jeg er bange for af jeg vil blive glemt FX af onkel osv.
og af min familie vel ændre sig på den dårlige måde.

Jeg har også tanken om af min far vil blive glade for ham….

Jeg håber i kan give nogle gode råd

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på tretten år, jeg kan sagtens se dit problem.. Har selv stået i det engang, men jeg syntes du skal snakke med dine forældre om det.. Sig til dem hvordan du har det med det, og fortæl at du er bange for at du bliver glemt.. Man kan også let selv føle at man bliver glemt, fordi han er lille og skal have meget opmærksomhed.. Men fortæl dem hvordan du har det med det..

Håber du kunne bruge det! <3
Mvh Cecilie

  • Cecilie, Pige, 12 år

Du skal ikke være bange for at blive glemt Fks jeg har en lillesøster, men jeg bliver ikke glemt. Jeg er 100 % sikker på at dine forældre stadig vil elske dig ligeså meget som de kommer til at elske din lillebror. Men du skal stadig huske at være sammen med din familie.

  • Isabella, Pige, 12 år

Kære dig jeg har selv 3 små søskende så ved hvad jeg snakker om så detager er ok at være nærvøs men hvis du sørge for at være en god søster og Lege med ham tit vil han komme til at give dig alt den opmærksomhed som han kan og hvis du passer på ham mens han er lille vil han passe på dig når han bliver større ❤☺

  • Kender det alt for godt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.