Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nedladende papmor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er bedst at konfronterer personen først. Du kan evt. sætte dig ned med din far og papmor og snakke stille roligt om hvad der gør dig på. På den måde, kan din papmor rette sig ind efter hvad der går dig på. Hvis hun fortæller hvad der går hende på, kan i derved prøve at rette jer ind efter hinanden på ordentlige vilkår selvfølgelig. Det er en tovejs proces skal man huske. Nu ved jeg selvfølgelig heller ikke hvad hun kritisere jer for, men måske i kan tage en stille og rolig snak om hvad der går jer på og derved få problemet løst.

  • Anonym, Pige, 19 år

En dag når hun er i godt humør, så prøv at fortæl hende hvordan dig og dine søskende har det med hende, men fortæl det på en ordentlig måde, og måske tag din far med i samtalen, og din søster.

  • Anonym, Pige, 16 år

Heeej. Jeg vil bare sige, at jeg havde det fuldstændig ligesom dig, da jeg var yngre. Min papmor skældte min søster og jeg ud hver gang vi var hjemme hos hende og min far. Min mor kunne godt se, at min papmor ikke var lige god mod os hver gang vi var hjemme hos dem. Derfor tog min mor, min søster og jeg ind og så snakkede vi om det. Vores konklusion var, at vi ikke som sådan skulle se vores far og hende mere. Eller jo… Vores far kom nogengange og besøgte os, men det var det. Idag er det 8 år siden jeg sidst så min papmor, og det er jeg tilfreds med!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat