Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Næsepiercing

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg kender villig godt det de enes at ens forældre siger “nej” også når du spørger “Why not”, sø svarer de bare “det må du bare ikke”

Mit råd til dig: hvis du virkelig føler for den næsepiercing, synes jeg du skal prøve og sætte dig ned med din mor, og have nogle gode argumenter for hvorfor du virkelig gerne vil have den. Håber mit svar kan bruges til noget

  • Anonym pige, Pige, 15 år

Jeg syndes helt klart at du skal tage en snak med din mor og fortælle hende hvor meget du gerne vil det, og hvor meget det irreterer dig at hun ikke giver et ordenligt svar!!?
Hvis hun så siger nej så må du nok bare respektere det😕 KH den anonyme

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat