Brev

Mors mange kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 16. Jeg syntes det er meget syndt for dig at du står i denne situation.. Jeg ville tage en snak med min mor, og sige at hun måske lige skulle slappe lidt af.. Og det skal på ingen måde lyde sådan.. Men du for din mor til at virke lidt som en player.. Så sig det til hende, og at det er ekstremt ubehageligt, ig at du ikke har lyst til at miste ham, ligesom de andre, og at du gerne vil “holde af ham” ig at han ikke skal “forsvinde”.. Hilsen pigen der er 13 i næste måned.. Ligegyldig info.. Hahhahahah!!

  • Anomymous 12-13, 12 år

hej, jeg syntes du skulle gøre det.
Det er for det første ikke retfærdigt at han ikke ved hvad sanheden, og for det andet, så slemt kan det ikke gå

  • Anonymous, 10 år

Hej pige på 16 år, jeg er dreng på 16 år. Mine forældre blev skilt da jeg var baby, og ja min mor har også haft et par kærester igennem årene. Jeg synes du skal prøve at indlede samtalen med din mor ved at høre om hun er okay. Hun savner måske din far, og det er jo også svært for hende at blive skilt. Hun prøver nok at finde den kærlighed hun havde med din far i andre mænd, og hun er måske ved at blive gammel og føler ikke hun hat tid til at spilde tiden. Snak med hende før du snakker med den nuværende kæreste, og hør hvordan hun har det. Man får jo ikke så mange kærester så hurtigt hvis ikke man er ked af det eller der er noget galt.

  • MartinLuther, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat