Brev

Mor som kassedame

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes bare du skal være glad og stolt på din mors vegne hvis hun får det, og hvis de andre gør grin med det er det deres problem.

Jeg ønsker din mor alt held og lykke med at finde et arbejde. Jeg håber også at du vil være stærk nok til at sige de andre imod, hvis det skulle ske at de gør grin med det, for det har de ingen grund til, overhovedet.

  • Pukki, Pige, 19 år

Hvis dine venner griner af dig fordi din mor arbejder for at tjene penge så er de ikke det værd! Hvis der er mulighed for arbejde så skal hun tage det! Min mor står i samme situation så hun deler reklamer ud en gang om ugen bare for at tjene en lille smule og jeg er stolt at hende fordi hun gør sit bedste så hver stolt over din mor og sig fuck mine “venner” hvis de griner ♡

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg syntes at det er sejt hvis ens mor arbejder i neto, så sig til dig selv det er super duper sejt

  • Isabella, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat