Brev

Mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige, 13 år.
Jeg tror der er mange der har prøvet at føle sådan. Du kunne prøve at snakke med hende om hvordan du har det, men hvis det er for meget kan du også bare starte i det små. Det kunne f.eks. være at spørge om i skulle tage ud at shoppe/spise eller måske bare spille et spil. Det kunne også være at du tilbød at hjælpe med aftensmad så i laver det sammen.

  • J., Pige, 14 år

Kære pige, 13 år,
jeg tror desværre mange teenagere har det sådan. Jeg har selv oplevet det. Jeg dyrker elite sport, hvilke gør at jeg ikke er så meget hjemme, og når jeg så er hjemme, gør jeg det samme som dig. Jeg tror mest af alt det er fordi jeg er træt, men jeg for så dårlig samvittighed bagefter.
På det sidste har jeg haft det rigtigt skidt psykisk og jeg er begyndt til psykolog, hvilke har hjulpet. Men da jeg skulle fortælle det til min mor var det meget svært, da det var noget jeg har holdt skjult i rigtig mange år. Derfor skrev jeg er brev til hende som jeg lagde på hendes seng.
Måske det kunne være en ide. Sæt dig ned og skrev et brev, med alle de tanker der kommer til hovedet, og i brevet kan du også fortælle hende hvor meget du holder af hende.
I brevet kan du skrive lige hvad du vil, og du kan fx. også sætte den besked ind som du har skrevet her.

Jeg håber det kan hjælpe dig lidt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat