Gratis

anonymt

24/7

Brev

Misundelig på søskende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har dog selv en lillebror, men Ka nu alligevel godt forstå dig. Jeg tror bar du skal ignorere hende, selvom du bliver misundelig! Du har den krop du har og den er perfekt og passer perfekt til dig, bare vær ligeglad med om hun har “verdens bedste” krop, selvom hun viser den 24/7. Og alle udvikler sig jo på forskellige tidspunkter<3 håber det ku bruges

  • _, 13 år

Jeg kender det kun alt for godt. Jeg har altid haft det svært med drenge, jeg er simpelthen for genert og kan ikke rigtig skabe kontakter. Min lillesøster derimod tiltrækker bare fyre i et væk. Hun har bare så tit drenge med hjemme, specielt når vores forældre ikke er hjemme. Og selv om vores værelser ligger op og ned af hinanden (eller netop derfor!) så sparer hun ikke på hyl og skrig når det går løs derinde på sengen. Om jeg er jaloux? Ja det tror jeg nok! Jeg glæder mig faktisk til jeg skal flytte hjemmefra!

  • trist pige, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat