Brev

Misundelig på søskende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har dog selv en lillebror, men Ka nu alligevel godt forstå dig. Jeg tror bar du skal ignorere hende, selvom du bliver misundelig! Du har den krop du har og den er perfekt og passer perfekt til dig, bare vær ligeglad med om hun har “verdens bedste” krop, selvom hun viser den 24/7. Og alle udvikler sig jo på forskellige tidspunkter<3 håber det ku bruges

  • _, Pige, 13 år

Jeg kender det kun alt for godt. Jeg har altid haft det svært med drenge, jeg er simpelthen for genert og kan ikke rigtig skabe kontakter. Min lillesøster derimod tiltrækker bare fyre i et væk. Hun har bare så tit drenge med hjemme, specielt når vores forældre ikke er hjemme. Og selv om vores værelser ligger op og ned af hinanden (eller netop derfor!) så sparer hun ikke på hyl og skrig når det går løs derinde på sengen. Om jeg er jaloux? Ja det tror jeg nok! Jeg glæder mig faktisk til jeg skal flytte hjemmefra!

  • trist pige, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat