Brev

Mine venner kan bedre lide min lillebror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg kender det alt for godt. Faktisk er det helt det samme der nogle gange sker for mig. Først og fremmest skal du være glad for at dig og din lillebror er så kloge. Det er mega sejt! Du kan måske prøve at sige til dine veninder hvad du føler. Jeg er sikker på at de nok skal lytte 🙂

  • 13 årig, Pige, 13 år
Svar

Prøv at være mer sammen med dine veninder hjemme hos dem eller hold dig væk fra din lillebror når du er sammen med dem du kan også sige det til dine veninder det er nok lettere

  • Eda, Pige, 10 år
Svar

nu skal jeg ikke sige noget smart, men prøv også at være glad på din brors vejene, og jeg er sikker på at dine veninder altid vil støtte dig når det virkelig gælder.

  • V.F.L., Dreng, 14 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.