Brev

Mine forældrer arbejder meget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår dig udemærket godt! Prøv når i sidder og spiser aftensmad, eller hvis du har dem begge på to mandshånd, og sig til dem at du føler det er blevet anderledes. Og at du savner den gang i havde familie hygge, og så tv og hyggede jer…Er sikker på de nok vil forstå!💓

  • Anonym, Pige, 13 år

Mine forældre arbejder også rigtig meget. Jeg sagde det til dem, selvom det lyder egoistisk. Min mor kunne godt se det selv, og blev ikke sur. Hun forklaret mig, at det lige vil være sådan i nogle måneder, og så vil min far sige sin ene job op. Hun prøvet også at give gode råd til hvad jeg kunne lave, og jeg begyndte på nogle flere fritidsaktiviteter.

Jeg synes du skal skal snakke med dem, selvom det lyder egoistisk. Det hjalp for mig.

  • Pigen med forældre der arbejder meget., Pige, 13 år

Hej

Mine forælder arbejder også alt for maget. Jeg har prøvet at sige det til dem og det hjalp lidt. Så du behøver ikke at holde det inde du skal bare tale med dem og de vil nok forstå.

  • Ella, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat